HIŠADESIGN DELAVNICE

  • Delavnice ustvarjalnega šivanja
  • Delavnice krojenja in šivanja
  • Delavnice kvačkanja, pletenja
  • Delavnice tiskanja na blago

Se želite naučiti šivanja? Si želite novih idej? Malo druženja z ostalimi šivalkami?
No, potem smo pravi naslov. Delavnice šivanja so kratke (samo štiri krat po dve uri), jedrnate, zabavne.
Šivanja se lahko nauči vsakdo, ki ima voljo in željo. Kaj potrebujete? Domišljijo in malo kreativnosti, potrpljenje in še malo potrpljenja. Saj veste, malo zašijemo, malo razparamo... Kaj še? Šivalni stroj in šivalni pribor, idejo in kroj.

Šivalni stroj vam lahko posodimo tudi mi. Sicer pa danes šivalni stroji niso več taka investicija kot pred mnogimi leti in verjemite, ni nujno, da je najboljši in najdražji in čisto kovinski. Danes je šivalni stroj potrošno blago in lahko si ga privoščite. Stane toliko kot par boljših čevljev. In uživali boste v šivanju, ker ne bo vlekel in trgal nitk in šivanje vam bo v veselje. In tudi overlocka ne rabite nujno, če imate v planu zašiti dve majčki na leto. Tudi to lahko zašijete na običajen šivalni stroj.
Predno se lotite nabave tkanine za vaš bodoči izdelek, malo razmislite kaj želite šivati in si poiščite kakšno idejo na spletu ali reviji ali knjigi ali trgovini. Moj nasvet je, ne začenjajte šivanja z raztegljivo tkanino kot je jersey, svilo ali kakšno svetlečo poliestrsko tkanino. Začnite z bombažno tkanino. Enostavno, barvasto, vzorčasto. Privoščite si pike, črte, rože... ali pa vse skupaj.
Potem pa na delavnice!

Termini delavnic se objavljajo na tej spletni strani in facebook profilu Hišedesign. Delavnice so vsak mesec oziroma glede na vaše potrebe. Lahko se tudi prilagodi termin in trajanje določeni skupini (vsaj štiri osebe).

In kaj šivamo? Začnemo z enostavnimi stvarmi kot so blazinice za bucike, nakupovalne vrečke, prevleke za blazine, predpasniki... (poglejte si fotografije naših izdelkov). Ko osvojimo osnovno šivanje pa se učimo narisati kroj za krilo, poiskati in prerisati ustrezen kroj iz revije, sešiti majčko, tuniko, pižama hlače...

Cene delavnic so odvisne od zahtevnosti tečaja. 

Za pregled aktualnih delavnic kliknite tu ali obiščite našo Facebook stran Hišadesign.

Za prost termin in prijavo povprašajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 396 206.

View the embedded image gallery online at:
http://hisadesign.si/delavnice#sigProId6651e32b4b

смотреть трейлеры к фильмам 2014 года
популярные и известные музеи мира
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  facebook-32  instagram-32  pinterest-32

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo strani hišadesign.si, uporabljamo piškotke.

Če niste spreminjali nastavitev v brskalniku, se avtomatsko strinjate z uporabo piškotkov. Več

Sprejmem piškotke

Piškotki nam pomagajo zagotavljati spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Med drugim tako pridobimo informacije, kaj vas najbolj zanima, s čimer še dodatno skrbimo za še boljšo vsebino portala. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate s piškotki.